‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Kan du ikke åbne e-mailen, kan du klikke her.
 
 
 

Kære kunde,
 
Med denne nyhedsmail, vil vi give dig information omkring allerede eksisterende produkter, samt nye og kommende produkter fra Hella Gutmann Solutions. Værdi kan kun leveres hvis de produkter der leveres også bruges. Derfor vil vi gerne med vores nyhedsmails, sikre at du som bruger får information omkring vores produkter så de kan blive brugt så effektivt som muligt.

Vi står altid til rådighed uanset om du har spørgsmål til vores produkter, eller har brug for teknisk hjælp i forbindelse med arbejde på værkstedet !
 
Med venlig hilsen,
Hella Gutmann Solutions A/S
 
 
    Vigtig viden i Data løsningen
 
 
 

Nye data til Mercedes

Udskiftnings procedurer på EGR ventil, turboladere og indsprøjtnngsdyser

Som noget nyt i vores data program, har vi udskiftningsprocedurer på EGR ventiler, turboladere og indsprøjtningsdyser specielt til et bredt udvalg at Mercedes modeller.

Skal du igang med en Mercedes, så klik dig en tur forbi vores reparations manualer
 
 
 
 

Vigtig ikon i data løsningen

Smart og hurtig genvej til service data

Bruger du, eller har du set vores nye genvejstast i data programmet ?
På hurtig og overskuelig måde, har du nu let tilgang til de vigtigste ting, når arbejdet skal begynde på værkstedet.
Prøv det, så du kan blive endnu hurtigere i at få gjort arbejdet

 
 
 
     Kamera og radar kalibrering
 
 
 

Hvad er vigtigt at vide når det gælder kalibrering af sensorer og kamera
 ?

Bilens ADAS systemer tager altid udgangspunkt i, at sensorer fungerer og er justeret korrekt. Derfor foreskriver bilfabrikanterne også, at hvis der er arbejdet med dele af bilen, som har indflydelse på kamera og radar, det være sig justering af bagakslen i forbindelse med en firhjuls udmåling, udskiftning af forrude, afmontering og montering af kofangere etc. så skal sensorerne kalibreres.

Gøres dette ikke kommer der i bedste tilfælde en fejlmelding på diverse systemer. I værste fald tror bilen fortsat, at alting er i orden og reagerer ud fra de input, som sensorerne giver. Uanset om eks. kameraet kigger i bagakslens løbslinje eller ej. Dette kan medføre til nødopbremsninger på tidspunkter hvor der ikke er belæg for en nødopbremsning. Og der er ikke nogen fejlkoder lagret i systemet.
 
 
     Videns databank på YouTube
 
 

HGS DK - masser af brugbare videoerHvordan opdaterer jeg min tester? Hvordan kalibrerer jeg et bakkamera? Hvordan gemmer jeg og ser mine parameteroptagelser i testeren? Hvor finder jeg oplysninger omkring partikelfiltret i min dataløsning?

Spar tid på værkstedet ved at springe køen over i den tekniske support og få svar på disse spørgsmål og mange flere, ved hjælp af ”How to” videoer på vores Youtube kanal HGSDK.


 
 
 
     FIND OS...
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
 
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Denne nyhedsmail blev sendt til max.mustermann@dk-news.hella-gutmann.info. Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.