Ongelma muistamisessa? Lue se verkossa.
 
 
 

Hella Gutmann Solutions tekninen informaatio
 
Uutiskirje sisältää ajankohtaista teknistä informaatiota, ohjeita ja kokemusperäisiä ratkaisumenetelmiä pohjautuen teknisen palvelumme ratkomiin autoteknisiin ongelmiin.

Ajoneuvotekniikka kehittyy ja monimutkaistuu valtavaa vauhtia ja uusia teknisiä innovaatioita jalkautuu sarjatuotantoon ennen näkemättömällä tahdilla. Haluammekin tehdä kaikkemme, jotta asiakaspiiriimme kuuluvilla yrityksillä olisi mahdollisimman hyvä käsitys uudesta teknologiasta ja parhaat mahdolliset avut sen kanssa pärjäämiseen korjaamo-olosuhteissa.

Tekninen palvelumme vastaa mielellään ajoneuvo- ja tuoteteknisiin kysymyksiin. Lisäksi järjestämme jatkuvasti ajankohtaista koulutusta uuteen autotekniikkaan liittyen.
 
Ystävällisin terveisin,

Hella Gutmann Solutions A/S
 
 
     Erikoistyökalu uudempien Volvo mallien ASDM kamera-/tutkayksikön asennukseen
 

 
Johdanto

Volvon 2015-> SPA- ja CMA-mallien (S/V60-III, S/V90-II, XC60-II, XC90-II, XC40) tuulilasiin kiinnittyvän ASDM (Active Safety Domain Master) kamera-/tutkayksikön asennukseen tarvitaan erikoistyökalu, jolla yksikön nyökkäyskulma säädetään kohdalleen. Tämän jälkeen yksikölle tulee suorittaa dynaaminen kalibrointi, joka aktivoidaan diagnoositesterillä ja suoritetaan ajon aikana. Diagnoositesterin ja työkalun 8PD 010 611-991 lisäksi muita erikoistyökaluja ei tarvita. Diagnoositesterin toiminto löytyy mega macs-testereistä valitsemalla
”Diagnoosi” -> ”Perussäätö” -> ”Kameran ja tutkan kalibrointi”.

Milloin ASDM-yksikkö tulee kalibroida?

ASDM tulee kalibroida, mikäli se irrotetaan tai uusitaan. Yleisin työ, jonka jälkeen kalibrointi vaaditaan, on tuulilasin vaihto.

ASDM-yksikön asemointi voidaan suorittaa työkalulla 8PD 010 611-991, joka on tilattavissa Hella Gutmann Solutions jälleenmyyjiltä. Työkalu vastaa Volvon OE-työkalua 9997529.

Lataa tästä lisäinformaatiota työkalusta ja sen käytöstä
 
 
 
 
     Löydät meidät…
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
 
Lisäämällä sähköpostiosoitteen info@dk-news.hella-gutmann.info postituslistallesi, varmistut siitä, että saat jatkossa kaikki tärkeimmät uutiset ja tiedotteen Hella Gutmann Solutionsilta.

Mikäli et enää halua tilata uutiskirjettä, voit perua tilauksen painamalla tästä.