Forår i luften.......

Endnu en vinter har sluppet sit tag i autobranchen; den blev heldigvis ikke så slem, som meteorologerne havde spået! Og med forårets komme følger også en masse biler, som skal efterses for vinterens slitage. Det giver øget travlhed på autoværkstederne og holder hjulene i gang!

Hos Hella Gutmann Solutions har vi nu ikke været i vinterhi; der har været travlhed over hele linjen, både med at demonstrere mulighederne med PassThru for vores diagnosekunder, følge med forespørgsler på kalibrering samt forberede det seneste nye tiltag i vores dataløsning: Symptombaseret fejlsøgning og fejlkodebaseret fejlsøgning.

Nye datamoduler skaber værdi og øger effektiviteten hos vores brugere
Kompleksiteten i moderne biler gør effektiv fejlsøgning til en stadig større udfordring, og hos Hella Gutmann Solutions ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe brugerne af vores produkter med at arbejde så effektivt som muligt. Her vil de to datamoduler FBT (fejlkodebaseret fejlsøgning) og SBT (symptombaseret fejlsøgning) kunne hjælpe værkstederne med deres fejlsøgning. Programmet er baseret på vores udvikleres årelange erfaring, og en række enkelte spørgsmål guider værkstederne i retning af, hvor fejlsøgningen skal starte. Dermed kommer mekanikeren hurtigere i gang med at afhjælpe den fejl, som bilen måtte have.

Vi glæder os til at få tilbagemeldinger på disse nye datamoduler, således at vi fortsat kan forfine og udvikle endnu mere til glæde og gavn for vores brugere.

Aircondition
Foråret varsler også starten på sæsonen for A/C-service. Selvom A/C-anlæg kører det meste af året, er foråret og forsommeren den tid på året, hvor de fleste A/C-anlæg serviceres. Sidste år introducerede Hella Gutmann Solutions to nye A/C–maskiner, som blev rigtig godt modtaget på værkstederne. For at følge op på succesen vil vi også i år tilbyde vores Husky 100 og Husky 1000 til samme attraktive priser som sidste år. Kontakt os for at høre mere om dette tilbud.

DiVA og DoIP
I løbet af foråret vil der blive introduceret en række nye begreber og produkter i Hella Gutmann-programmet: DiVA og DoIP(diagnose over internetprotokol). Et stadig stigende antal styreenheder i moderne biler har øget kapacitet og skal håndtere flere og flere funktioner. Det betyder, at en endnu hurtigere diagnose leveret af et stabilt eksternt kommunikationsinterface er meget vigtig, og det stiller store krav – både til udstyret og dem, som bruger det.

Uanset om det gælder A/C-udstyr, nye tekniske datamoduler eller diagnose, glæder vi os til at komme ud på de danske værksteder for at fremvise vores produkter eller bare få en god snak om de behov og udfordringer, som værkstedet har.

Husk, at du kan følge os på Facebook, LinkedIn og YouTube, hvor vi med jævne mellemrum lægger fagligt indhold, videoinstruktioner og relevante artikler op.

Med ønsket om et rigtig godt forår!

Lars Bertz Thomsen
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.