Hella Gutmann Solutions: Tekninen tiedote: BMW CCC navigaattoriongelmat
 
 
Tekninen tiedote; BMW CCC navigaattoriongelmat
E6x-, E7x-, E8x-, E9x korimallit CCC (Car Communication Computer) yksiköllä

Oire:
Yksi, tai useampia seuraavista oireista saattaa ilmetä: Ajoneuvon sijainti on väärä, tai juuttunut navigaattorissa, kartta näyttää ainoastaan taustavärin, uuden reitin laskentaa ei voida aloittaa, ajoneuvon sijainti ei muutu navigaattorissa kun ajoneuvo on liikkeessä.

Taustaa:
CCC yksikkö (navigaatio & multimedia) sisältää HIP moduulin (Host Independent Positioning), jota käytetään määrittämään ajoneuvon sijainti ja asema. HIP moduuli käsittelee GPS antennin lähettämää dataa, ja siirtää sen navigaattorille. HIP moduuli voidaan uusia erikseen ilman CCC yksikön vaihtoa. HIP moduuli kiinnittyy CCC yksikön emolevyyn nauhakaapelilla.

Tallentuneet vikakoodit:
Ei lainkaan tallentuneita vikakoodeja, tai vikakoodi ”A062 - No communication with HIP module” CCC yksikössä.

Teknisen palvelun vinkit vianmääritykseen:
HIP moduuli on todennäköisesti viallinen. Uusi moduuli voidaan tilata BMW liikkeestä osanumerolla 65839133797. CCC yksikkö tulee irrottaa ajoneuvosta HIP moduulin uusintaa varten. Seuraa BMW:n ohjeita BMW AOS portaalin kautta saatavilla olevassa BMW ISTA korjaamoinformaatiojärjestelmässä.

Lisätietoja:
HIP moduulin uusinnan jälkeen tulee suorittaa alustusajo, jonka tulee kestää noin 20 min. Nopeuden tulee olla n. 50 km/h. GPS signaalin tulee olla hyvä. Ajoa tulee jatkaa, kunnes ajoneuvon sijainti näytetään oikein navigaattorissa. Sijainti saattaa vaihdella jatkuvasti näytössä, kunnes alustus on viety loppuun. Mikäli ajoneuvon I-level (integraatiotaso) on erääntynyt, päivitystä suositellaan. Ajoneuvon tämänhetkinen, sekä tavoitteellinen I-level on nähtävissä esimerkiksi BMW:n ohjelmointityökalussa ISTA/P:ssä, jota on saatavilla BMW AOS portaalin kautta, ja joka on yhteensopiva kaikkien Hella Gutmann VCI:n kanssa PassThru:na.

Lisätietoja saatavilla Hella Gutmann jälleenmyyjiltä tai sähköpostitse osoitteesta
info@hella-gutmann.dk. Voit vierailla myös YouTube kanavallamme.

Terveisin,

Hella Gutmann Solutions
 
 
 
 
 
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.