Hella Gutmann Solutions: Fagligt nyhedsbrev - juni
HEA_NL_DK_General_656x271.jpg
 
 
 
God sommer med Hella Gutmann

Om end det sommerlige vejr lader vente på sig, viser kalenderen, at vi er kommet ind i sommerperioden. Hos Hella Gutmann Solutions giver det en øget travlhed med fokus på A/C-udstyr. Vi tilbyder et program af A/C–fyldestationer, der er lette at betjene og hurtige at arbejde med, og som sender dine kunder sikkert på ferie.

Se vores udvalg af A/C fyldestationer her.

Fordamperen i bilens airconditionsystem er et ideelt sted for udvikling af bakterier, svampe eller andre mikroorganismer, der kommer ind i kabinen gennem bilens luftcirkulationssystem, når airconditionsystemet bruges. Når bilens A/C-system serviceres, omfatter det ikke nødvendigvis servicering af systemets fordamper, men her har Hella Gutmann Solutions udstyrsløsninger, der hjælper med at holde bilens airconditionsystem bakteriefrit.

På vores dataløsning har der også været travlt det sidste halve år. Med to helt nye moduler inden for fejlsøgning kan vi tilbyde de danske værksteder endnu hurtigere og mere effektiv hjælp, når en fejl i bilen skal identificeres. Vi kalder det for symptombaseret fejlsøgning og fejlkodebaseret fejlsøgning. Det giver mulighed for at gå to veje i arbejdet med at identificere en fejl i bilen: Enten ved at bruge en overskuelig vejledning baseret på typiske symptomer i bilen eller ved hjælp af en fejlkode udlæst fra testeren.

Se video omkring symptom- og fejlkodebaseret fejlsøgning her.

Den stigende kompleksitet i moderne biler har ikke gjort arbejdet lettere på de danske værksteder. På vores YouTube-kanal, HGSDK, har vi mange ”how to”-videoer, der dækker alt fra kamerakalibrering og parametermåling til kompressionsmåling. Med andre ord ligger der utroligt meget brugbar information, der kan være en hjælp i det daglige arbejde på værkstedet.

Se vores udvalg af "how to"-videoer her.

Med sommeren for døren starter også snart forberedelserne frem mod sommerferien. Det giver normalt også ekstra travlhed på værkstedet, da familiebilen skal gøres klar til at klare de strabadser, en kør selv-ferie kan medføre. Hos Hella Gutmann Solutions er vi klar til at supportere vores værksteder med udstyr eller bilteknisk hjælp, så de kan sende deres kunder på en god og sikker sommerferie.

Med ønsket om en god sommer!!

Hella Gutmann Solutions A/S
 
 
 
 
 
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.