mega macs software-update_656x271_FIN
 
 
 
mega macs päivitysversio V52 sisältö ja julkaisuajankohta

Kaikkiin mega macs diagnoositestereihin julkaistaan päivitysversio V52 tänään 16.10.2017. Päivitysversio on tuttuun tapaan ladattavissa verkon kautta diagnoositesterin käyttöliittymän kautta. Päivitettyjen ohjainlaitetukien (vikamuistikysely, parametrien luku, komponenttien aktivointi), käyttöliittymäuudistusten, uusien ajoneuvojen ja muiden parannusten lisäksi päivitys pitää sisällään noin 400 uutta perussäätö-, kalibrointi-, sopeutus-, ja koodaustoimintoa lähes 30 ajoneuvomerkkiin.
Oheisista linkeistä löydät videomuotoiset päivitysohjeet mega macs PC-, 56- ja 42SE laitteisiin. Videoista poiketen, langattoman VCI:n firmware-päivitys onnistuu nykyisin myös Bluetooth yhteydellä. Firmwarea ei tarvitse päivittää manuaalisesti – kun ohjelmiston päivitys on suoritettu, ja VCI kytketään ajoneuvoon, alkaa päivitys automaattisesti ajoneuvokommunikaatiota aloitettaessa.
Lisätietoja saatavilla Hella Gutmann jälleenmyyjiltä tai sähköpostitse osoitteesta
info@hella-gutmann.dk. Voit vierailla myös YouTube kanavallamme.

Terveisin,

Hella Gutmann Solutions
 
 
 
 
 
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.