Hella Gutmann Solutions: Teknisk servicebulletin: BMW CCC navigationsproblemer
 
 
Teknisk servicebulletin: BMW CCC navigationsproblemer
Serierne E6x, E7x, E8x, E9x med en CCC-enhed (Car Communication Computer)

Problem:
Kunden kan have en eller flere af de følgende reklamationer: Navigationen viser ukorrekt køretøjsposition, kortet viser kun baggrundsfarven, rutevejledningen kan ikke startes, navigationen opdaterer ikke positionen, når køretøjet kører.

Baggrund:
CCC-enheden (navigation og multimedia) indeholder et internt HIP-modul (Host Independent Positioning), som anvendes til at beregne køretøjets position. HIP-modulet behandler GPS-antennedataene og sender dem videre til selve navigationssystemet. HIP-modulet kan udskiftes som del, uden at det er nødvendigt at udskifte hele CCC-enheden. HIP-modulet er forbundet med CCC-motherboardet via et fladkabel.

Fejlkoder:
Slet ingen fejlkoder eller fejlkoden ”A062 - Ingen kommunikation med HIP-modulet” i CCC-styreenheden.

Tip fra den tekniske hjælpelinje:
HIP-modulet er højst sandsynligt defekt. Der kan bestilles et reservemodul fra en forhandler med produktnummeret 65839133797. CCC skal afmonteres fra køretøjet, inden HIP-modulet udskiftes. Se BMW's anvisninger i BMW's værkstedsinformationssystem ISTA via BMW AOS-portalen, eller kontakt HGS hotlinen for yderligere anvisninger.

Afhjælpning:
Efter udskiftningen af HIP-modulet skal der køres en initialiseringstur. Kør i 20 minutter med 50 km/h med en god GPS-modtagelse, indtil den korrekte køretøjsposition vises på navigationsskærmen. Hvis køretøjets I-niveau ikke er aktuelt, anbefales det at foretage en opdatering. Det aktuelle og det tilsigtede I-niveau kan kontrolleres med et BMW programmeringsværktøj ISTA/P, der fås i BMW AOS, og som er portalkompatibelt med alle Hella Gutmann VCI'er som et PassThru-værktøj.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 86 60 28 88 ligesom du også kan sende os en mail til
info@hella-gutmann.dk.

Du kan følge med i vores hverdag på vores facebook side, og på vores youtube kanal finder du måske gode fifs til dine daglige udfordringer.


Med venlig hilsen

Hella Gutmann Solutions
 
 
 
 
 
 
 
 
Hella Gutmann Solutions A/S
Lundborgvej 10
8800 Viborg, Danmark
  Company: +45 8660 2888
E-mail: info@hella-gutmann.dk
Web: www.hella-gutmann.dk
  CVR nr.:
87816613
Tilføj venligst info@dk-news.hella-gutmann.info til din adresseliste. Dette vil sikre, at du vil modtage nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions i fremtiden.

Ønsker du ikke længere at abonnere på nyhedsmails fra Hella Gutmann Solutions, kan du afmelde dig her.